គ្រឿងផ្សំ:
-គល់ស្លឹកគ្រៃ(ហាន់អោយស្ដើងៗ)
-រំដេង(ចិតសំបកចេញហាន់ស្ដើងៗ)
-ខ្ទឹមសបកសំបក
-ស្លឹកក្រូចលីងអោយឈ្ងុយ
-ម្ទេសខ្ចី
-រមៀតចិតសំបកចេញ
-សាច់ជ្រូកហាន់ស្ដើងៗ
-អំបិល
-ប៊ីចេង
-ស្ករស
-សណ្ដែកគួរកាត់ជាកំណត់ៗ
របៀបធ្វើ:
យើងត្រូវបុកគ្រឿងអោយល្អិតល្អទុកមួយឡែកសិន រួចចាក់ខ្លាញ់ក្នុងខ្ទះអោយក្ដៅចាក់់គ្រឿងចូលលីងទុកអោយគ្រឿងមានរស់ជាតិឈ្ងុយ ចាំដាក់សាច់ជ្រូកចូលកូរវាអោយចូលជាតិរហូតដល់សាច់ឆ្អិន ទើបដាក់បន្លែចូលច្របល់អោយសព្វរួចភ្លក់តាមតម្រូវការជាកាស្រេច
តែកុំទុកឲ្យសណ្តែកឆ្អិនខ្លាំងពេក ទើបឆ្ងាញ់ពិសារ៕៚ បូ វិណៃ