Saturday, March 21, 2015

បង្អែមប៉េងប៉ោះ




  •  គ្រឿងផ្សំ

  •         ប៉េងប៉ោះ

  •         ស្ករស​

  •    ដូងទុំ

  •         កំបោរ

  •  របៀបធ្វើ

ប៉េងប៉ោះទទឹងជាពីរយកគ្រាប់ចញយកទឹកបន្ទិចមកដាក់កំបោរលាយចូលឲ្យសព្វហើយដាក់ប៉េងប៉ោះដែលពុះរួចចូលត្រាំរយៈពេល១៥នាទី។ ដូងកោសយកសាច់ទុកមួយអន្លើបន្ទាប់មកយកស្ករសមកកូរឲ្យឡើងពណ៍ក្រហមយកប៉េងប៉ោះដែលពុះរួចហើយមកដាក់កូរជាមួយស្ករសឲ្យឆ្អិនល្មមហើយដាក់ដូងដែលកោសរួចចូលជាការស្រេច៕
ភួន សោភា(ទេសចរណ៍)
E-mail: Souphea.sn@gmail.com