- គ្រឿងផ្សំ
- ប៉េងប៉ោះ
- ស្ករស
- ដូងទុំ
- កំបោរ
- របៀបធ្វើ
ប៉េងប៉ោះទទឹងជាពីរយកគ្រាប់ចញយកទឹកបន្ទិចមកដាក់កំបោរលាយចូលឲ្យសព្វហើយដាក់ប៉េងប៉ោះដែលពុះរួចចូលត្រាំរយៈពេល១៥នាទី។
ដូងកោសយកសាច់ទុកមួយអន្លើបន្ទាប់មកយកស្ករសមកកូរឲ្យឡើងពណ៍ក្រហមយកប៉េងប៉ោះដែលពុះរួចហើយមកដាក់កូរជាមួយស្ករសឲ្យឆ្អិនល្មមហើយដាក់ដូងដែលកោសរួចចូលជាការស្រេច៕
ភួន សោភា(ទេសចរណ៍) E-mail: Souphea.sn@gmail.com |